28.02.2019.

20 minuta

Četvrtak, 18.7.2019.

Sada je već sigurno - "OK FEST" je jedan od najboljih muzičkih festivala koji iz godine u godinu podiže kvalitet na ljestvicu više. Odličan koncept, lokacija, izbor izvođača i pristupačne cijene sasvim su dovoljan razlog da ovaj događaj okupi nevjerovatan broj mladih iz cijelog regiona.

Izvođači su, prenosi novinarska ekipa ATV-a, ocijenili da je OK fest, na mjestu koje je simbol borbe za slobodu, uspio napraviti zanimljiv sklad urbanog zvuka i divlje prirode.

Reporterska ekipa, kao i svakog jula medijski je ispratila festival smješten u prekrasnoj prirodi Nacionalnog parka "Sutjeska", podno Maglića, Vučeva i Zelengore i pripremila za gledaoce Alternativne televizije dvadesetominutnu reportažu o ovom nesvakidašnjem događaju koji spaja najljepše ideje, odličnu muziku i prekrasnu prirodu.

Sve o OK FESTU u emisiji "20 minuta" večeras na ATV-u od 22 časa!

 

 

 

U znaku nove programske šeme Alternativne televizije, četvrtkom od 22 časa gledajte emisiju intrigantnog naziva "20 minuta". 

Svakog četvrtka u istom terminu, gledaoci Alternativne televizije uživaće u zanimljivom sadržaju sažetom u dvadesetominutni format, raznovrsnim temama i novinarskim žanrovima - reportažama, intervjuima i TV izvještajima.