11.05.2020.

Ekipa (12+)

Impresivna glumačka ekipa i najuspješniji film 2019. godine u subotu od 20 časova na ATV-u.

"Ekipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

Radnja prati Zdravka (Rade Ćosić), fudbalsku zvijezdu Partizana, koji nakon derbija saznaje da se njegov brat Klupa (Andrija Milošević), kladio da on neće dati gol. Desilo se suprotno i on postaje dužnik kriminalcu Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše profesionalni ugovor sa Zdravkom. On još jednom odbija saradnju pa dobijaju rok od 3 dana da vrate pare - tada počinju problemi. Usput nailaze na fatalnu Italijanku (Ivana Dudić), ali i na novi sukob sa još jednim ozbiljnim prevarantom, Dekijem BMW-om (Miloš Timotijević). Pored ove nevjerovatne glumačke postave, pojavljuju se još Sergej Trifunović, Srđan Žika Todorović, Ljubomir Bandović i mnogi drugi. Film je potpuno autentičan i jedini koji je ikada sniman na pravom fudbalskom derbiju.

"Ekipa" nije samo priča o fudbalskim klubovima Crvenoj Zvezdi i Partizanu, već i o onome što se dešava u mračnim tunelima srpskog fudbala, gdje se muvaju razni sumnjivi tipovi. Sa više od 100.000 gledalaca, ovo je jedan od najgledanijih domaćih filmova u 2019. godini.

Ne propustite "Ekipu" na ATV-u u subotu od 20 časova.