27.01.2020.

Igra sudbine

Od kreatora sada već kultnih "Istina i laži" od utorka do petka u 20 časova gledajte DVIJE EPIZODE nove domaće hit serije "Igra sudbine".

Strana verzija intrigantne priča o zamjenjenim mjestima već je osvojila gledaoce.

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih priča, intriga i skandala, trilerskih zapleta, spletki i izdaja, ali prije svega najčistijih emocija – od ljubavi do prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobjeđuju sva iskušenja.

Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamjenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog odgajila. Da bi jednom od njih spasila život - prinuđena je da donese zastrašujuću odluku, koja mijenja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.

Od tog trenutka, sudaraju se svijet bogatih i svijet siromašnih i nastaje stampedo različitih događaja i emocija. Nevjerovatni obrti, najnježnija osjećanja, neočekivane ljubavne priče, ljubavni brodolomi unutar svih generacija, mržnja, bijes, gnjev, ljubomora, zavist, očajanje, bezizlaz, neprirodna savezništava koja se stalno mijenjaju, mućke, podmetanja, zabune, raspetljavanja starih misterija i otkrivanja najčuvanijih tajni, samo su dio dešavanja u kojima učestvuju svi likovi.

Uz obilje drame, ali i smijeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucjene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze, ali prije svega njihove privatne živote, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koje pobjeđuju mnoga iskušenja.

U svemu ovome nameće se uvijek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Aleksa, koji je rastao u izobilju i bogatstvu, iskusiće šta znači biti bez novca, dok će Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobiti sve ono o čemu je oduvijek sanjao - postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke, a Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.

Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promijeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom, dok će se Aleksa susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i morati da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji i kako tretira ljude oko sebe.

Kako vrijeme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamjene mjesta, krije i dodatne Adine motive - majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju prijetnja. Kakve rezultate daje ova dramatična promjena u njihovim životima – odgonetaćemo svake večeri, tokom trajanja ove serije.

 

Dvije epizode serije "Igra sudbine" od utorka do petka u 20:00 na programu ATV-a!

 

Scenario: Žarko Jokanović

Reditelji: Mihailo Miša Vukobratović i Stanko Milošević

Glavne uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, Pavle Jerinić, Matea Milosavljević, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Slobodan Ćustić, Snežana Savić, Jelena Đukić, Kristina Kika Jovanović, Vuk Saletović, Darko Tomović, Ammar Mešić, Danica Ristovski, Slaviša Čurović, Božidar Zuber, Iva Štrljić, Daniela Kuzmanović, Neša Nenadović, Milan Bosiljčić, Miloš Vlalukin, Jugoslava Drašković, Miljan Davidović, Dragana Mićalović, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jasmina Ranković, Branka Šelić, Aleksandar Dunić, Rade Maričić…