12.03.2021.

The Loudest Voice (12+)

Hit TV serija iz produkcije HBO-a emitovana je na programu ATV-a!

Priča o jednoj od najkontraverznijih ličnosti medija, tvorcu Fox Newsa i čovjeku koji je otvorio vrata Donaldu Trampu. Priča o Rodžeru Ejlsu i najmoćnijoj sili današnjice, o svijetu gdje sujete igraju podmuklu igru i karijere ostvaruju prodajom tijela i duše.

U moćnoj interpretaciji Rasela Kroua, koji je skoro do neprepoznatljivosti uz pomoć protetike transformisan u gojaznog lidera „Foksa", gledaoci prate godine rada ovog bizarnog, agresivnog, neotesanog, bolesno ambicioznog i politikom opsjednutog TV mahera s kojim je kablovska korporacija dosegla sasvim novi i brutalniji komercijalni nivo.

Na današnjem politički nabijenom medijskom krajoliku, i dalje, nijedna figura nije veća, čak i nakon svoje smrti, od Rodžera Ejlsa, koji je bez obzira na sve, oblikovao "Foks njuz" u silu koja je neopozivo promijenila razgovor o najvišim nivoima vlasti.

Seriju koja je razotkrila mrakove mas-medija i političkih igrica na čelu sa neprevaziđenim Russell Crowe-om - "The Loudest Voice", imali ste priliku gledati na #atvbl