18.03.2021.

Radio Mileva

Komedija "Radio Mileva", nastala u režiji Elmira Jukića, prema ideji Nebojše Garića stigla je na ATV! Pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.

Mileva je glava kuće, sve zna, sve umije i u sve se razumije. Penzionerka koja je radni vijek provela kao sekretarica predsjednika Opštine. Samouvjerena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna.

"Radio Mileva" je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike.

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero, Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović i Svetozar Cvetković.

Kreator serije i producent je Nebojša Garić, a reditelj Elmir Jukić. Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač. Direktor fotografije je Almir Đikoli, scenograf Aleksandar Cvijanović, a kostimograf Nevena Milovanović. Muziku je komponovao Vladimir Graić. Izvršni producent Igor Stojanović.