27.01.2020.

Tate

Hit serija srpske produkcije od utorka do petka u 21:30 u programu ATV-a!

„Svaki čovjek može biti otac a samo rijetki mogu biti tate“, poruka je komične porodične serije sa melodramskim zapletima.

Radnja serije smještena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su: Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju prijatelji.

Vlada - Tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dječaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore.

Marko - Nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dvije ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina.

Petar - Uspješni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korjena mijenja kada shvati da ima sina za koga nije znao.

Toma - Fini veterinar koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, poslije smrti supruge, kako bi počeo novi život.

Životi ove četvorice junaka isprepletaće se na neobičan način što će dovesti do različitih životnih obrta, smijeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, djevojke, saradnici itd.
 

Budite uz ATV od utorka do petka u 21:30h!

Reditelji: Stanko Crnobrnja, Vlada Aleksić, Filip Čolović

Uloge: Filip Juričić, Andrej Šepetkovski, Miljan Prljeta, Branko Janković, Ljubinka Klarić, Tašana Đorđević, Katarina Žutić, Miki Damjanović, Sonja Kolačarić, Katarina Gojković, Jelica Sretenović...