"And I can't wait for the next one..."

MOTOFEST novim videom najavio odličan provod i iduće godine

12:30, 13.11.2019.
Izvor: ATV
Prošlo je gotovo pola godine od održavanja trećeg MOTOFESTA u Banjaluci, pa su organizatori objavili video koji najbolje pokazuje atmosferu sa prošlih, ali i postavlja visoko ljestvicu očekivanja za naredni MOTOFEST.

Ako se u obzir uzme to da je svake godine organizacija sve bolja, sigurni smo da će zbog odlične zabave, uživanja u dobroj muzici vrhunskih izvođača, izložbi najpoznatijih moto brendova u svijetu, akrobacija majstora stunt vožnji i veličanstvenog moto defilea Banjaluka i iduće godine biti centar okupljanja bajkera iz cijele Evrope.

Pogledajte video:

Podsjećamo, treći MOTOFEST Banja Luka u organizaciji Moto kluba STRŠLJEN održan je 24. i 25. maja 2019. godine na tvrđavi Kastel. 

MOTOFEST se sastojao od internacionalne izložbe i moto sajma, jedinstvenog moto defilea, stunt vožnje, mnogih drugi zabavnih sadržaja i naravno, vrhunskog muzičkog programa. 

Kao i prošlih godina, humanitarna tradicija je nastavljena pa je dio sredstava realizovanih kroz aktivnosti doniran Udruženju oboljelih od hemofilije, za djecu oboljelu od ove bolesti.