Kultni GTA 5 je besplatan, a evo kako da do njega dođete

16:00, 15.05.2020.
Budite strpljivi i uporni, pošto je Epic Store već objavio da je povećan protok na njegovim serverima uslJed velikog interesovanja za besplatnim preuzimanjem igre.

Peti nastavak kultne igre Grand Theft Auto, u naradnih nedelju dana je besplatan za preuzimanje na digitalnoj prodavnici Epic Games Store.

Osim što je "za dž", u pitanju je Premium Edition verzija igre, i to samo za MS Windows ne i za konzole, sa kojom dolazi i GTA Online mod igranja i još dodatnih opcija.

Promocija će trajati tokom sledećih nedelju dana, odnosno do sledećeg četvrtka 21. maja u 17 časova, a do besplatne kopije veoma je lako doći ako već posedujete Epic Games nalog.

Ukoliko to nije slučaj, možete ga besplatno otvoriti na ovom linku.

Zatim, pronađite GTA 5 igru u Launcher-u u okviru prodavnice ili pratite link za besplatno preuzimanje. Epic Store će vam objaviti da ste uspešno potvrdili GTA V PREMIUM EDITION igru i poslaće vam mejl s računom da ste je kupili za 0,00 evra.

Nakon toga u Library odeljku pronađite GTA V PREMIUM EDITION i instalirajte igru.

Trebaće vam oko 95 GB slobodnog prostora na disku za igranje, kao i Windows 7 SP1 tj. 8.1 tj. 10 OS, Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz (4 jezgra) tj. AMD X8 FX-8350 @ 4 GHz (8 jezgara) procesor, NVIDIA GTX 660 2 GB tj. AMD HD7870 2 GB grafika i 8 GB RAM-a da biste normalno mogli da "terate" GTA V.

Budite strpljivi i uporni, pošto je Epic Store već objavio da je povećan protok na njegovim serverima usled velikog interesovanja za besplatnim preuzimanjem kultne igre.