U pitanju je gedžet

Potražnja za malim uređajem, koji se bori protiv virusa korona

20:20, 11.03.2020.
Izvor: mondo
Jedini gedžet, koji omogućava ubijanje 99,99 odsto bakterija sa površina uređaja i dezinfekciju u svih 360 stepeni.

U trenutku kad je SZO (Svetska zdravstvena organizacija) proglasila pandemiju virusa korona predstavljamo vam gedžet, koji je upravo zbog bojazni od virusa razgrabljen svuda u svijetu.

Relativno mala, odlično dizajnirana i realizovana kutija sa UV svjetlom ubija bakterije sa uređaja i dezinfikuje ga u svih 360 stepeni pritom ga puneći.

PhoneSoap 3 je jedinstveno rješenje, koje će u potpunosti očistiti površinu mobilnog ili nekog drugog uređaja i istovremeno ga puniti po standardu, koji uređaj podržava. Čišćenje je lako - otvorite PhoneSoap 3, ubacite uređaj, povežete punjač i zatvorite poklopac.

To je to!

Čišćenje traje 10 minuta i nakon toga uređaj će biti kao kad ste skinuli foliju sa njega, što se čistoće i bakterija tiče.

Uređaj je nevjerovatan hit trenutno zbog virusa korona, a i cijena mu ide na ruku, jer košta ispod 80 dolara, a poštarina je besplatna u većini zemalja (ne i u Srbiji).

Nažalost, liste čekanja su produžene već do 15. aprila, jer je potražnja nevjerovatna i mala firma, koja stoji iza PhoneSoap 3 nije u mogućnosti da isporuči količine, koje se brzo traže.