Borilački klub

Dan kada je upropašten jedan od najboljih filmova svih vremena

21:48, 15.10.2019.
Izvor: mondo
Prije dvadeset godina upoznali smo Tajlera Dardena i ostali zapanjeni. Godinama kasnije otkrivali tajne poruke koje se kriju gledaocu pred očima i saznali da se u jednoj sceni vidi i polni organ.

U vrijeme društvenih mreža, spojlera koji vrebaju iza ćoška – znate šta da radite – ne idite na Tviter i Instagram, zapravo, zaboravite na računare i telefone i trk u bioskop da saznate da li je Iron Man preživio "Kraj igre".

Ili gledajte TV… ovo vam, doduše, ne bi savjetovala ekipa filma "Borilački klub" s Edvardom Nortonom i Bredom Pitom na čelu.

Njih je, na nacionalnoj televiziji, pred premijeru, ispalila koleginica – komičarka i glumica Rouzi O' Donel koja je tada imala tok šou emisiju.

"Imala sam priliku da pogledam film 'Borilački klub'. Ne preporučujem ga, uznemiravajući je, nasilan, nisam mogla da spavam od njega, a na kraju se dešava šok, Edvard Norton je zapravo Bred Pit!"

Ovo joj niko nikada nije oprostio. Bred Pit je ranije njen potez nazvao neoprostivim.

"U redu je da kaže da joj se film nije dopao, u redu je da kaže zašto – da je uznemirujuć, ali sve ostalo… ne".

Razlog zbog kojeg sada pišemo o ovome je godišnjica filma – filma kojeg nije mogao da upropasti ni spojler svih spojlera i to na nacionalnoj televiziji.