Novi serijal

Nastavlja se snimanje serije "Crni Gruja"

07:58, 22.04.2020.
Izvor: Kurir
Nikada se nije više snimalo serija nego u poslednje dvije godine, a nakon vanrednog stanja u planu je da se radi nastavak serije „Crni Gruja“, saznaje Kurir.

Projekat nastao davne 2003. godine kao srpski odgovor na britanskog „Grnog Guju“ i fantastičnog Rouana Atkinsona u novim epizodama bavi se ubistvom kralja Aleksandra Obrenovića. Serija će i dalje biti prepuna simbolike i praviće parodiju srpske istorije i likova Aleksandra, Drage Mašin, ali i Apisa.

- Biće prikazano „pomjereno vrijeme“ sa sličnom ekipom koja je bila u popularnom „Crnom Gruji“. Radni naslov je „Crna ruka“. Ova serija će na drugačiji način obznaniti period ubistva kralja Aleksandra Obrenovića, ali i sve što se tada dešavalo - jedino je o novom projektu dosad otkrio jedan od producenta Branislav Trifunović, koga trenutno gledamo u seriji „Tajkun“.

Tačan datum snimanja nove sezone serije nije još saopšten. Vjerovatno ćemo, s obzirom na producenta, ponovo kao Gruju gledati Sergeja Trifunovića, koga je nakon njegovog odlaska iz serije igrao Nenad Jezdić.

Glumac je 2003. godine snimio deset epizoda serije „Crni Gruja“, a iz serije je otišao zbog angažmana u nekoliko filmova.

U ulogu Crnog Gruje je potom uskočio fantastični Jezdić, koji će biti zamijenjen „originalom“, jer i njega čeka snimanje „Kamiondžija“.

Ostaje nedoumica ko će igrati kralja Aleksandra i njegovu ženu Dragu, kao i crnorukce, što se još drži u tajnosti.

(Kurir)