Jedna od gledanijih serija

Okupili se "Prijatelji" nakog dužeg vremena

09:02, 09.10.2019.
Izvor: B92
Dženifer Aniston je gostujući u emisiji Hovarda Sterna potvrdila da se svih šest "Prijatelja" okupilo na večeri prvi put nakon mnogo vremena.

Iako su mnogi fanovi mislili da su na večeri bili samo Dženifer, Met LiBlank i Kortni Koks, glumica je objasnila cijelu situaciju. Ekipa je uspjela da nađe vremena za druženje pa su se svi okupili u kući Kortni Koks.

"Prije nekoliko dana smo večerali zajedno. Cijela ekipa. Svi su bili tu. Dejvid Švimer je bio u gradu i svi smo imali dovoljno vremena, pa smo se sastali. Mnogo smo se smijali", rekla je 50-godišnja glumica.

Akcenat je stavila na činjenicu da je cijelo veče bilo ispunjeno smjehom i zabavom pa se nasmijala na Sternovo pitanje o tome da li se iko skinuo tokom druženja, jer se slična situacija odigrala u jednoj od epizoda serije.

"Bili smo kod Kortni, niko se nije skinuo, bili smo jako civilizovani. Ali smo se mnogo smijali", rekla je raspoloženo.

Serija "Prijatelji" (Friends) je priča o šest prijatelja koji se svakodnevno druže u Njujorku, podsjeća klix.ba. Glavne uloge tumače Aniston (Rejčel), Lisa Kudrov (Fibi), Kortni Koks (Monika), Mat LiBlank (Džoi), Dejvid Švimer (Ros) i Mejtu Peri (Čendler). Snimana je od 1994. do 2004. godine i sadrži ukupno deset sezona. Iako je snimanje završeno prije 15 godina, serija je i danas popularna i nastavlja da osvaja nove generacije.

"Svima nam nedostaje serija. Ja ne bih bila ovo što jesam bez svega toga. Ne znam da li bi trebalo da snimimo neke nove epizode serije, mislim da nova verzija ne bi bila ni približno dobra kao ovih deset sezona. To bi moglo da uništi sve", rekla je Aniston.