Znaci sa kojima će Blizanac najverovatnije uploviti u bračne vode

12:26, 03.12.2020.
Izvor: ZenskiMagazin.rs
Blizanci nisu poznati po tome da održavaju duge veze, a kamoli da planiraju sklapanje braka. Malo ljudi je u stanju da zadrži u dovoljnoj mjeri interesovanje jednog Blizanca. Pa opet čini se da pojedincima to ipak polazi za rukom. Sa astrološkog aspekta tri su znaka u Zodijaku kao stvorena za uplovaljavanje u bračne vode sa jednim Blizancem.

OVAN

Sa partnerom u znaku Ovna, Blizanac će uvek imati pouzdanu osobu kraj sebe uz koju mu nikad neće biti dosadno. Ovan predstavlja zapravo idealnog partnera za Blizanca, jer je nezavisan, društven, duhovit i sklon isprobavanju novih stvari – što Blizanci obožavaju. Ovnova temperamentna, strastvena i radoznala priroda dobro će plesati uz spremnost Blizanca da istražuje svijet oko sebe. Ovan je uvek spreman na kompromis a Blizanac nije neko ko iskorišćava poverenje koje mu je ukazano.

BLIZANAC

Gotovo da je suvišno istaći da niko ne razumije Blizanca bolje od drugog Blizanca. Brak između dva Blizanca može biti lepo balansiranje na klackalici za četvoro. Intelektualno i verbalno nadarenom paru Blizanaca nikad neće nedostajati tema za razgovor, a kada zavlada tišina oni će se osjećati spokojno i sigurno jedno kraj drugog. Još jedan razlog zbog kog je ova kombinacija idealna za brak je ta što samo fleksibilna osoba zna da cijeni fleksibilnost druge.

VAGA

Kada se ova dva vazdušna znaka spoje, to će biti partnerstvo puno stimulativnih razgovora i nabujalih seksualnih fantazija. Vagu će privući spontanost i avanturistički duh Blizanca, dok će Blizanac cijeniti Vagino samopouzdanje i duboko razmišljanje kada su važne teme u pitanju. Ovakva veza biće laka poput dječije igre; bez pritiska, osjećaja zapostavljenosti i otuđenosti.