Saznajte

Koji horoskopski znakovi uvijek previše žure u vezama

07:58, 25.08.2019.
Izvor: Index.hr
Thumbnail
Kad su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obje strane imati jednaki tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači riječ "polako", barem ne kad je riječ o zaljubljivanju.

Strijelac

Iako vole biti solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu. Jednom kad uđu u vezu, žele što više i što brže, zbog čega u očima svog partnera često djeluju neurotično. Ako osoba s kojom su u vezi želi da stvari idu malo sporije, postaju još nestrpljiviji, piše Index.

Ovan

Ne samo da vole da sve ide brzo nego Ovnovi vole i da sve ide tačno onim tempom kojim su oni to zamislili. Opsjednuti kontrolom, postaće jako živčani ako shvate da osoba s kojom su u vezi ima malo drugačiju percepciju.

Djevica

Djevice znaju tačno šta žele i znaju da će to dobiti jedino ako jasno i glasno kažu. Ako slučajno nemaju dovoljno hrabrosti za snažan stav, odlučiće se za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati dobiti šta su zamislili.

Lav

Prosječni Lav neće samo htjeti da sve ide brzo – to se na neki način i podrazumijeva jer Lav očekuje da svi slijede njegova pravila. No kompetitivni Lav će očekivati i da mu na dnevnoj bazi govorite koliko je bolji partner od svih vaših prijašnjih partnera.