Tajne seksi osobine horoskopskih znakova

13:32, 27.10.2019.
Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu.

Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje suprotan pol.

Otkrivamo koliko je seksepilan vaš zvjezdani znak.

Ovan: strast

Samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj svijet, te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspjeh

Bikovi su rođene vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspjeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspješnosti i ambicioznosti jako visoko na listi seksepila.

Bikovi su majstori da se brinu se o nekome, znaju što je dobar ukus i cijene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovjedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvjezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vrijeme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnim – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Djevica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orjentisane na rješenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, sve će dati za ljubav i spadaju među najvjernije horoskopske znakove.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumjevanja, te senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno povjerenje, čuvaće te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima, te se dobro osjećaju s dominantnim osobama. Kad je riječ o problemima ili osjećajima, pravi su da priskoće u pomoć.

Škorpija: mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa njima se može doživjeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strijelac: dobrota

Strijelčevi preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvoraju drugima. Iskrenost i vjernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora računati na posljedice, jer rođeni u znaku Strijelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Srpljivi su i ostaju vjerni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti, te rado druge drže na ledu prije nego što im povjeruju.

Vodolija: jedinstvenost

Nevjerovatno su šarmantni, a nisu toga ni svjesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku Ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto vjeruju svojim osjećanjima pa ponekad djeluju malo naivno. Međutim, ne smije se brkati njihova naivnost s bezazlenošću – jer ribe su i te kako drske i neće nikome ostati dužne.

(Prva.rs)