Ugodno i lijepo

Sjajne ideje kako da ukrasite svoj mali stan za novogodišnje praznike

12:36, 19.12.2019.
Izvor: klix.ba
Živite u malom stanu i nemate mjesta za novogodišnju jelku? Nudimo vam nekoliko ideja uz koje ćete na lijep način dekorisati stan za novogodišnje i božićne praznike.

Predlažemo da pogledate kakve sjajne ideje smo pripremili za vas.

Kada budete ukrašavali svoj mali stan, vijenac je neizbježan jer će dati pravi novogodišnji šarm vašoj sobi. Vijenac nemojte kačiti na vrata, već na zid. Osim toga, vijenac možete sami napraviti, a za njega će vam biti potrebna samo kombinacija sezonskog cvijeća. Pustite mašti na volju i krenite.

Napravite aromatičnu posudu s narandžama i klinčićima. Inače su ove posude tradicionalni praznični ukras slatkog mirisa koji svako može napraviti. Osim narandži, možete staviti limun, mandarine i klementine.

Možete napraviti i vijenac od pufnastih kuglica. Na konopac stavite različite pufnice i ukrasite svoj zid.

Ako nemate prostora za svoje novogodišnje drvce, kupite platno na kojem je osilkano jedno. Ovo je savršeno rješenje za uske prostore. Imate li u kući višak platna, a u blizini radnju koja se bavi printanjem, riješili ste sve svoje probleme.

Ukoliko ne želite da vaša dekoracija prođe bez pravog bora, onda uzmite nekoliko grančica nekog zimzelenog drveta i od njega napravite malu, božićnu zidnu jelku.