Djevojka iz Gornjeg Milanovca

Andrijana Savić izabrana za Mis Srbije

08:55, 10.10.2019.
Izvor: zena.blic
Mis Srbije za ovu godinu je Andrijana Savić (19) iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a sinoć je pobijedila 20 djevojaka u trci za prestižnu lentu.

Nakon što su joj stavljene kruna i lenta, zaplakala je.

Nekoliko minuta nakon pobjede Andrijana je za Ženu.rs podijelila utiske.

– Mnogo sam uzbuđena i nisam svjesna pobjede. Djevojke su prelijepe i nisam očekivala ovako veliki uspjeh, ali sam se iskreno nadala i vjerujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne”.

Mis Srbije je istakla da nije bilo konkurencije među djevojkama, podržavale su se, “bile drugarice, a nikako nego rivalke”.

– Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspjela – otkrila je najljepša Srpkinja kada je postala zainteresovana za izbore ljepote i dodala:

– Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi… Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice… .

Radovala se sinoć i Katarina Mićić koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponijela Ivana Bogdanovski.