Baja Mali Knindža se šokirao kada je čuo da Ceca ima koronu

21:46, 10.06.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Nakon saznanja da su pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na korona virus, nastala je prava panika među mnogim javnim ličnostima koje su se provodile na slavlju u domu Ražnatovića.

Kako su mnogi ljudi uživali na proslavi koja je, 3. juna, upriličena povodom rođenja malog Željka, portal Telegraf.rs  kontaktirao je neke od njih kako bi provjerili da li su se testirali na korona virus.

Bogdanina majka, Danijela Rodić odgovorila je na  poziv, međutim kada se javila samo je rekla: "Nije ovo Danijela" i prekinula vezu.

S obzirom da je slavlju prisustvovao i sin pjevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan sa djevojkom Bojanom Rodić, nazvali smo i Gocu, koja  je rekla da se još uvijek niko iz njihove porodice nije testirao, piše Telegraf.

- Ma kakvi evo ga Mirko tu sjedi pored mene sa Bojanom. Nismo se testirali jer nemamo nikakve simptome, a trebalo bi da imam valjda. Mirko je odlično, evo, veseo je, a njemu i Bojani sam mjerila temperaturu sad kad smo pročitali da je Ceca pozitivna, sve je u redu za sad, daj Bože da tako i ostane. Naravno, testiraćemo se ako bude bilo potrebno - rekla je Goca za TelegrafJETSET.

Poznati pjevač Baja Mali Knindža napravio je pravu ludnicu drugog dana proslave povodom rođenja malog Željka, u porodičnom domu Rodić u Titelu. Kontaktirali smo i popularnog pjevača, koji se šokirao kada je čuo da su Ceca i Veljko pozitivni na koronu.

- Molim, šta. Kakva korona bre, šta? - izgovorio je Baja i spustio slušalicu.

(Telegraf)