Jutjuber

Baka Prase objavio "Moj poslednji video"

21:45, 24.07.2020.
Najpoznatiji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase objavio je video u kojem poručuje da se povlači. Video je pod nadzivom "Moj poslednji video".

Zbog raznih afera koje su se pojavile u posljednjih nekoliko dana od toga da je spavao sa maloljetnicama nakon čega je izgubio poslovne partnere, pojavila se i vijest da će biti sankcionisan od "Jutjuba".

"Ja sam napadnut od strane javnosti jer sam određenim djevojkama rekao da su kurve. Onda dovodim u spot djevojke koje malo bolje izgledaju, svi počinju da ih nazivaju kurvama. Ko ste vi da sudite tim djevojkama?", rekao je Ilić koji je ipak u opis videa stavio 200.000 lajkova i možda se vratim.

Tako da će se vidjeti da li je ovo još jedan jutjub pohod mladog Ilića ili je zaista istina da je sankcionisan od Jutjuba, pa njegovi snimci i neće imati nikakvog smisla ni zarade.

"Hvala od srca svim ljudima koji me podržavaju. I hvala na razumijevanju da ja moram da razmislim šta činiti dalje. Da li je moja budućnost jutjub. Hvala i sve vas volim", završio je Ilić.