Baka Prase: Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno

16:57, 01.03.2021.
Izvor: Kurir
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u centru skandala nakon što je policija zaplijenila dva njegova automobila. On se ovim povodom oglasio i ispričao svoju verziju događaja.

"Povukao sam se na nekoliko dana dok se ne smiri situacija, milsio sam da će sve proći, ali džabe, ništa se ne menja...", napisao je on.

"Ne brinite, nisam bio u zatvoru, samo sam nestao. Šta se dešava?", dodao je, prenosi Telegraf.rs.

"Oduzeli su mi i Lamba i nov auto koji sam uzeo. Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno, što naravno nisam. Nadam se da ću moći uskoro sve da vam ispričam".

"Odlučio sam da neću da čekam da se situacija reši, jer nije fer prema vama da budete u mraku i da ne snimam klipove, a i najjači sam, pa mi ne mogu ništa".

"Krećem uskoro sa dnevnim objavljivanjem, voziću juga i golfa, ali šta je tu je, biće boljih dana. Ispričaću u klipu otprilike šta se dešava, nadam se da me neće uhapsiti. Ako opet nestanem ovako, znajte da sam stvarno uhapšen. Mama, volim te. Vraća se institucija", poručio je jutjuber.

Potom je Baka objavio fotografiju svog automobila koji mu je oduzet i napisao:

"Da se zaletim da ga povadim??? Nedostaješ, bebo".

Podsjetimo, interventna jedinica policije zatekla je u noći, 23. na 24. februar, automobil Lamborghini Urus, njemačke registracije, parkiranog na obilježenom pješačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao Jutjuber Bogdan Ilić.

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podnesena odgovarajuća prekršajna prijava.

Pauk je odnio automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, 22. februara je Bogdanu privremeno oduzet automobil porše kajen, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.