Alisa Aršavin

Bivša supruga Andreja Aršavina bori se za život

22:03, 16.04.2021.
Bivša supruga nekadašnjeg reprezentativca Rusije Andreja Aršavina, Alisa, bori se za život.

Novinarka i nekadašnja manekenka inficirala se korona virusom dok je bila u bolnici u Sankt Peterburgu.

Alisa (38) je nedavno hospitalizovana zbog akutnog pankreatitisa i peritonitisa i bila je u indukovanoj komi.

Međutim, kada je krenula da se oporavlja i vraća normalnom životu "zakačila" je virus zbog čega je ponovo u teškom stanju i trenutno je na respiratoru.

Njena majka Natalija saopštila je da se Alisa Aršavina nalazi u bolnici i da su joj pluća oštećena 40 odsto zbog korone.

"Ima upalu pluća i korona virus, situacija se zakomplikovala", poručila je ona.

Osim toga, Alisa se na svu ovu muku bori i protiv jedne opasne bolesti koja joj je "uništila nos". Mnogi su mislili da se upropastila sa estetskom korekcijom, ali je ona ovo demantovala i rekla da nema problem zbog plastične operacije.

"Nisam bolesna zbog neuspješne plastične operacije, imam ozbiljnu autoimunu bolest. Dvije operacije su mi spasile život, zbog toga mi se ovo desilo sa nosem", poručila je bivša žena fudbalera koja je zbog toga u posljednje vrijeme na fotografijama stavljala ruku preko nosa.

Podsjetimo, Alisa i Andrej su se vjenčali 2017. godine i imaju jedno dijete, razveli su se već naredne godine, zbog navodne prevare fudbalera. Iz prethodnog braka, sa Julijom Baranovskajom, bivši vezista Zenita ima troje djece.

(Večernje novosti)