Glamurozna proslava za krštenje nasljednika

Darko Lazić kitio muzičare novčanicama od 100 evra

08:07, 25.06.2020.
Izvor: Blic
Poznati folk pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić upriličili su glamuroznu proslavu, 24. juna, povodom krštenja i prvog rođendana svog nasljednika Alekseja, u jednom hotelu u Rumi.

Ceremonija krštenja obavljena je u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu, a Lazić i njegova vjerenica u crkvu su stigli sa zakašnjenjem od sat i po vremena, u Lazićevom automobilu marke "porše".

Marina je za ovu priliku obukla bijelo odijelo i cipele na visoku potpeticu, dok je Darko izabrao opušteniju varijantu, te se pojavio u farmericama, košulji, sakou i elegantnim patikama.

Maleni Aleksej bio je u svečanom odijelcetu, a tokom samog čina krštenja se i rasplakao pa je Marina morala da ga smiruje. Nakon krštenja, oni su se zaputili ka jednom hotelu u Rumi, gdje je upriličena glamurozna proslava za više od 200 zvanica.

Lazićeva kćerka Lorena, koju pjevač ima iz braka sa pjevačicom Anom Sević, nije prisustvovala slavlju povodom rođendana i krštenja njenog brata, a Darko je otkrio da za to nije dobio odobrenje od Ane, jer se plaši korona virusa i velikog okupljanja.

"Lorena nije danas sa nama, zato što sam ja pitao Anu da je pusti, međutim, ona je još u fazonu korona i ne želi da je pusti na javne skupove. Poštujem to što neće da je pusti, ali zato Lorena sutra dolazi kod nas kući", rekao je Lazić tokom dana za Blic.

Na zabavi upriličenoj za više stotina ljudi prisustvovali su članovi porodice, prijatelji, ali i Darkove kolege sa kojima je on privatno dobar i koje, kako je istakao, poštuje.

Kada su stigli u hotel, Marina i Darku su promijenili svoje odjevne kombinacije, pa se tako on pojavio u odijelu, a ponosna majka je blistala u svečanoj šljokičastu haljinu sa dubokim izrezom do boka. Sam ulaz u hotel ukrašen je bio balonima u plavo-srebrnoj kombinaciji boja. Veliku pažnju privukla je i tortka koja je bila na više spratova, u plavoj dječačkoj boji sa medvedicima i imenom Lazićevog nasljednika.

Lazić je bio vidno raspoložen i veseo, on i Marina imali su i romantični ples, kojim su oduševili prisutne. Darko nije štedio kada su njegove kolege u pitanju, pa je muzičare častio novčanicama od 100 evra.