Samo prsten vrijedi milion dolara

Dženifer Lopez sprema raskošno vjenačnje

07:56, 26.03.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Dženifer Lopez već pravi planove za novo vjenčanje, a izvori tvrde da će ono biti raskošno. Otkrivamo detalje njenih planova, kao i kako namjerava da izgleda Džej Lo.

Dženifer Lopez se sprema da stane na ludi kamen četvrti put, a kako njeni saradnici tvrde i posljednji put. Iako je iskusna mlada, njena namjera je da realizuje raskošnu ceremoniju vjenčanja.

Dženifer je vjerena za Aleksa Rodrigeza sa kojim se zabavlja već dvije godine. Vjeridba je takođe privukla pažnju javnosti jer je poznata pjevačica i glumica dobila prsten vrijedan milion dolara.

"Džen je bila u braku do sada tri puta, ali je sigurna da je Aleks onaj pravi", tvrdi izvor blizak pjevaćici i dodaje da ona smatra da je ovo njena posljednja prilika da ima vjenčanje u stilu princeze, svadbu kao iz bajke.

49-ogodišnja pjevačica i bivši bejzbol igrač planiraju da se ceremonija održi na nekoj ekskluzivnoj lokaciji, možda čak i na Bahamima gdje je "pala" vjeridba. Pored toga dolaze u obzir Hemptons, Havaji ili neko privatno ostrvo.

"Džen želi zaista svečanu ceremoniju obasjanu zvijezdama. Svjesna je da je tanka linija između onog otmenog koje je na vrhu i kiča i zbog toga je angažovala gomilu strućnjaka za život sa stilom", tvrdi izvor za "Britain's Heat magazine".

Iako ima tri propala braka iza sebe, Dženifer je u mnogim intervjuima naglašavala da je romantična i da vjeruje u ljubav, čak je to nazivala svojim najvećim snom. Evo on se sada ostvaruje.

"Ona ne voli duge vjeridbe, pa je vrlo moguće da će se ceremonija vjenčanja održati na ljeto na njen 50-ti rođendan", kaže izvor.

Na listi gostiju se mogu naći i njeni bivši muževi sa kojima je u dobrim odnosima. A kako Džej Lo tačno zna šta želi, sigurno neće štedjeti novac za organizaciju svadbe.