Ona je usjela da osvoji njegovo srce

Glumac postao tata u šestoj deceniji

18:50, 30.03.2021.
Izvor: Pink.rs
Thumbnail
Poznati američki glumac Džordž Kluni prvi put postao je otac u 56. godini života. Kada je ušao u šestu deceniju, već je bio nagrađivan prestižnim Oskarom i sa desetinama ostalih filmskih i televizijskih zasluga u svoje ime. Afirmisao se kao i ugledni reditelj, producent, biznismen, filantrop i aktivista. Javnosti je delovalo da priznati glumac ima sve, međutim, on je sada otkrio da je tek, kada je upoznao suprugu Amal i sa njom dobio djecu, shvatio koliko je njegov život prije toga bio prazan.

"Očinstvo i brak su mi dali mnogo više od Holivuda. Na primijer osećaj pripadnosti, osećaj doma i bezuslovne ljubavi - sve stvari za koje ste se nadali da možete da dobijete od zaista dobre karijere i psa. Shvatate da je ovo mnogo više od toga." - istakao je slavni glumac za medije.

Ipak, i sa ovim iskustvom Kluni je priznao da se ne bi pre 50-ih upuštao u očinstvo, jer je postojao jedan ključni element u vezi sa rađanjem djece i ne krije da mu je supruga Amal sa kojom je 2014. dobio blizance Aleksandra i Elu, potpuno promenila pogled na život.

Stvar je u tome što sam pronašao pravu osobu s kojom bih imao djecu. Postoje neki ljudi, čiji je jedini cilj bio: “Moram da imam djecu“, a moj nije bio takav. Nisam tako gledao na život, već da će mi biti neispunjen bez djece. Osećao sam se kao da imam prilično ispunjen život. Tada sam upoznao Amal i shvatio da mi je život bio prilično prazan. A onda kada ubacite ovo dvoje dece unutra, odjednom shvatite koliko je nevjerovatno sve bilo prazno prije toga - kaže Kluni.

Glumac dodaje da je on taj koji mališane uči “ludostima”. Kao primjer navodi da je jednom prilikom umijesto da nauči svoju djecu da mažu krem na komad tosta ili voća, on njih naučio da napune pelene Nutelom, pa čak i da ih namažu po nogama. Tada im preostaje samo da pruže dokaze kako bi ih vidio drugi roditelj.

Čitav moj posao je da ih naučim zaista groznim stvarima. Zaista uživam da učim svoju djecu da rade stvari koje šokiraju njihovu majku. Amal nas šokirano pogleda i kaže: “Ne mičite se!“ - rekao je Kluni, šaljivo opisujući paniku svoje supruge.