Bredli Kuper

Glumac priznao da se zaljubio u lice i oči Lejdi Gage

07:46, 06.09.2018.
Izvor: B92
Thumbnail
Američki glumac Bredli Kuper priznao je u jednom intervjuu da mu se veoma dopao izgled pop pjevačice Lejdi Gage.

Dok je na Filmskom festivalu u Veneciji promovisao svoj najnoviji film "Zvijezda je rođena" (A star is born), Bredli Kuper je progovorio o svojoj saradnji sa Lejdi Gagom, a potom i otkrio šta misli o njoj. 

Četrdesetrogodišnji glumac, koji je reditelj i scenarista ove romantične drame sa primjesama mjuzikla, istakao je da se "zaljubio u njeno lice i oči", piše "Variety".

Na premijeri filma suprug Irine Šajk je kazao i da su se povezali i na osnovu njihovog načina vaspitanja, koje je tipično italijansko. 

Thumbnail

"Sjećam se kada smo se prvi put sreli, nakon deset minuta smo jeli domaću hranu koju je kuvala.Tada sam primijetio ogromnu povezanost koju imamo zahvaljujući italijansko-američkim porodicama", rekao je. "Imali smo stvarnu sinhroničnost upravo zbog istog načina vaspitanja."

U intervjuu za Los Anđeles Tajms Lejdi Gaga je opisala jedan zanimljiv detalj sa audicije, kada je Bredli riješio da u potpunosti skine šminku sa njenog lica. 

"Spustio me je na mjesto na kome treba da budem, jer kada moj lik govori o tome koliko je ružna ona osjeća - to je stvarno", rekla je Gaga.