Golubović tvrdi da je Staniji napravio dijete, ona ga tužila

11:10, 11.08.2020.
Izvor: Kurir
Kristijan Golubović tvrdi da svojoj supruzi i danas vida rane nastale u periodu "Farme". Kako je otkrio, mnoge su maštale o tome da će ih ženiti i praviti im decu, a Ivana nije sigurna da je nije izdao. 

"Ivana još nije svarila ni neke stvari koje sam radio u prošlom rijalitiju, a tiču se ženskog roda. Još liječimo te rane njoj, nije sigurna da li sam je izdao", rekao je Kristijan Bori Santani u "Amneziji", pa dodao: "Nije samo Stanija, nastradalo je na mene mnogo žena, ali ne mogu svima biti muž. Mislile su da ću ih ženiti ili praviti djecu, ali je meni sve to bilo na nivou avanturica", zaključio je on.

Sa druge strane, Dobrojevićeva se oglasila pa putem društvene mreže Instagram istakla kako je sve laž, te da nikada nije ni priželjkivala, a ni oćekivala rijaliti bebu sa njim. 

"Da sebi napravi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna sa njim i abortirala na 'Farmi 6'?! On će svoje laži morati da dokaže na sudu. A produkcija u svakom trenutku može da pruži sve potrebne dokaze o tome da li sam i zbog čega izlazila sa imanja u Lisoviću", zagrmela je Stanija.