Rašid Sakić pobjegao iz kućnog pritvora

Haos u porodici Sakić: Sinanov sin prijetio silovanjem sestričine

08:13, 01.02.2020.
Izvor: Kurir
Rašid Sakić, koji je pokidao nanogicu i pobjegao iz kućnog zatvora, utjerao je sestri strah u kosti! Ona se sada pribojava za bezbjednost svoje djece...

Ćerka Sinana Sakića Đulkica uplašena je za svoj život i život svoje dvije kćerke nakon saznanja da je njen brat po ocu Rašid Sakić presjekao nanogicu i pobjegao iz kućnog zatvora. Nasljednica pokojnog pjevača, koju je dobio u braku sa suprugom Sabinom, nema mira.

Njeni bliski prijatelji tvrde da je uplašena s razlogom jer joj je brat ranije prijetio silovanjem mlađe kćerke (13), a poručio je da će nju dići u vazduh, ali da će pre toga stariju kćerku (19) skupljati po šumi.

"Niko ne zna gde se Rašid nalazi. Prema onome što je porodici rečeno iz policije, posljednji put je viđen na Novom Beogradu i navodno je naoružan. Oni su veoma uplašeni. Najviše strepe za najstariju Đulkičinu ćerku, koja živi u Beogradu sa bakom Sabinom. Đulkica strahuje da bi mogao da joj naudi, a strepi i za mlađu, koja s njom živi u Švajcarskoj, jer joj je jednom prilikom poručio da dobro izgleda i da će je silovati", kaže naš izvor.

Pozvali smo Đulkicu, koja je potvrdila naša saznanja.

"Tačno je to što ste čuli, da mi je tako užasno pretio djecom. Zbog toga sam veoma uplašena, pa sam najstarijoj kćerki kupila avionsku kartu i stigla je u Švajcarsku iz Beograda", kaže Đulkica ne želeći da ulazi u detalje jezivih pretnji.

Kako kaže, osim za kćerke, veoma je uplašena za svoje najbliže - majku Sabinu, brata Alena i njegovu decu.

"Molila sam mamu da i ona dođe kod mene, ali neće. Ona se ničega ne plaši. Bojim se i za Alena, za njegove bebe, blizance. Ali on se isto ne boji. Oni ostaju u Beogradu. Toliko toga je moja majka prošla, sada mora ovo da trpi. Pa ona je Rašidu bila kao majka, othranila ga je, brinula o njemu, gledala ga kao i nas, svoju djecu. Sada mu je dala i stan u Loznici koji je tražio i isplatila mu novac. Polomila se oko toga", kroz suze priča Đulkica i dodaje da je prijetnje prijavila policiji.

"Ja sam prijavila to, policija mi je rekla da moram da dođem u Beograd. Ne mogu da dođem u Srbiju jer mi je Rašid prije dva dana poslao poruku da će me dići u vazduh ukoliko dođem. On sada nema novca, plašim se da je spreman na sve", završava ona.