Odlučila da se posveti sebi i svojoj ljepoti

Irina Šajk nije dozvolila da joj raskid veze pokvari raspoloženje

08:28, 09.06.2019.
Izvor: Superžena.b92
Thumbnail
Poslije pisanja medija o navodnom razlazu glumca Bredlija Kupera i modela Irine Šajk, poznata manekenka je viđena u jednom kozmetičkom salonu.

Izgleda da nije željela da joj raskid četvorogodišnje veze pokvari raspoloženje, pa je odlučila da se posveti sebi i svojoj ljepoti. 

Iako se ovih dana manekenka našla u žiži javnosti zbog ljubavne priče koja očigledno nema lijep kraj, Irina kao da ne mari za to. 

Naime, ona je uslikana kako uživa u jednom od tretmana salona za uljepšavanje, i to vidno nasmijana i vesela, sakrivena iza tamnih naočara i sa telefonom u ruci.

I dok se Irina opuštala u salonu, Bredli je viđen u društvu muškog prijatelja, ali vidno lošijeg raspoloženja od bivše djevojke. 

Podsetimo, odnos između glumca i manekenke je posljednjih mjeseci bio jako loš, pa je par odlučio da stavi tačku na zajednički život, i to najviše zbog dvogodišnje ćerke. 

Ubrzo nakon vijesti da Bredli i Irina nisu više zajedno, medije i društvene mreže preplavile su informacije kako će se glumac najzad naći u zagrljaju pjevačice Lejdi Gage, sa kojom igra u filmu “Zvijezda je rođena”.