Iz Poršea u Juga: Baka prase ostao bez luksuznih automobila

08:48, 02.03.2021.
Izvor: informer
Jutjuber Bogdan Ilić, koji se predstavlja kao Baka Prase, prije nekoliko dana ostao je bez luksuznih autombila marke "Porše" i "Lamborghin".

Naime, policija je zatekla automobila "Lamborghini Urus, njemačke registracije, parkiran na obilježenom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu za koje se utvrdilo da je parkirao Baka Prase.

Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

(foto: Informer)

Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj.

Njemu je privremeno oduzet automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

On je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Juga, a takođe je snimio svoje luksuzne "ljubimce" kojima trenutno nema pristup. 

"Ne daju mi da snimam, da priđem, evo je druga limuzina", rekao je on u videu, a potom je objavio i fotografiju na kojoj se vidi kako vozi Juga.  

"Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Voziću juga i golfa, šta je tu je, biće boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti", napisao je on na Instagramu tokom večeri.