Ne silaze sa naslovnih strana

Lejdi Gaga i Bredli Kuper očekuju dijete?

17:12, 09.07.2019.
Thumbnail
Od kako je završeno snimanje filma "Zvijezda je rođena" ovaj par gotovo da ne silazi sa naslovnih stranica medija. Nakon izlaska filma mjesecima se šuškalo da su Lejdi Gaga i Bredli Kuper u vezi, a posljednjih mjeseci da je upravo ona glavni razlog što je slavni glumac odlučio da se rastane sa suprugom Irinom Šajk.

Sada mediji pišu da je navodno pjevačica trudna. Naime, u jednom časopisu izašla je fotografija Lejdi Gage i Kupera rukama obavijenog oko Gaginog stomaka. Ova slika dodatno je podstakla sumnje da je pjevačica možda u drugom stanju, a po riječima magazina In Touch nema sumnje da je dijete koje Gaga nosi zapravo Bredlijevo, prenosi Net.hr.

U javnosti se već odavno spekuliše da su zajedno, a sumnja se i da je Gagina trudnoća upravo pravi razlog zbog kojeg se Kuper rastao sa svojom bivšom suprugom Irinom.

Kako navode neimenovani izvori, Gaga još u potpunosti nije preboljela raskid sa bivšim vjerenikom Kristijanom Karinom, tako da vjenčanje trenutno nije na vrhu liste njenih prioriteta.

Njih dvoje se povodom ove vijesti još uvijek nisu javno oglašavali.