Nastup u Las Vegasu

Lejdi Gaga odbrusila fanovima zbog raskida Bredlija Kupera i Irine Šajk

13:32, 10.06.2019.
Thumbnail
Svi su čekali nekakvu reakciju Lejdi Gage na konačni raskid Bredlija Kupera i Irine Šajk i dobili su ono što su tražili. Izgubila je sve živce i opasno odbrusila!

Pjevačica Lejdi Gaga je nastupala u Las Vegasu u subotu uveče kad su je fanovi iznervirali povicima, nakon spekulacija da je i ona na neki način uticala na Bradlijev i Irinin raskid.

Prije nego što je izvela pjesmu “Shallow”, hit iz filma “Zvijezda je rođena” zbog kojeg su i krenula navijanja njihovih fanova da završe zajedno, Gaga se obratila publici i rekla: “I još jedna stvar. Budite pristojni ili od*ebite.”

Podsjetimo, Gaga je u februaru je potvrdila raskid vjeridbe s muzičkim mogulom Kristijanom Karinom nakon dvije godine veze, piše Blic.

Prošle nedjelje, manekenka Irina Šajk iselila se iz doma koji je dijelila s glumcem. Zajedno su bili četiri godine i imaju dvogodišnju kćerkicu.

Na dodjeli Oskara u februaru, Gaga i Kuper su osvojili srca fanova širom svijeta, a mnogi su njihovu hemiju opisali fantastičnom, i zato navijali da završe zajedno.