Holivudski miljenik žena

Lejdi Gaga u zagrljaju poznatog glumca?

07:35, 15.02.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Po izlasku filma „Zvijezda je rođena“ u kojem su glavne uloge imali Lejdi Gaga i Bredli Kuper, sve su glasnija šuškanja kako se kod ovog dvojca ipak rađa nešto više od prijateljstva. Hemija između pjevačice i dugogodišnjeg glumca je neosporna.

Naime na dodjelu nagrada Gremi, Lejdi Gaga stigla je bez svog zaručnika Christana Carina, a kako njenim obožavateljima tako i javnosti nije dugo trebalo da primjete kako nije nosila skupocjeni zaručnički prsten, koji obično se skida s prsta. Odmah nakon uočavanja ovakvog detalja počela su nagađanja kako je pjevačicina veza naišla na velike probleme, a navodno uzrok je Bredli Kuper.

Također, uveliko kruže glasine kako holivudski miljenik žena Bradley Cooper i njegova partnerica, manekenka Irina Shayk, su naišli na velike probleme u svojoj vezi. Prema pisanju stranih medija izvor blizak paru izjavio je kako su njih dvoje već duže vrijeme nesretni zajedno, a zbog njihovih različitosti sve se više udaljavaju jedno od drugog. Još jedan od problema jeste taj što i Bradly i Irina imaju različite interese kada je u pitanju njihov privatni život.