Supruzi samo alimentacija

Ognjen Vranješ prije razvoda nekretnine prepisao na majku i brata

09:17, 19.09.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Fudbaler Ognjen Vranješ, o kom se i te kako pričalo zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to poslije 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Fudbaler je u obavezi da sada već bivšoj supruzi svakog mjeseca uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela nije dobila gotovo ništa, piše "Srpski Telegraf".

Prema tvrdnjama izvora Telegrafa, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

"Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno vjerovala i bila je ubijeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana", govori izvor.

"Prema sporazumu o razvodu, koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo na uživanje u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoljetna. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspješno borila da dokaže da je stečen u braku", završava priču izvor Telegrafa.

Poslovni prostor od preko 200 kvadrata u centru Banjaluke je, prema ovim navodima, ostao u fudbalerovom vlasništvu, tako što ga je na vrijeme prepisao bratu.