Oliver Mandić poslije hapšenja sina koji je pretukao majku: "Ne znam šta se desilo i ne zanima me!"

16:31, 06.07.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Nakon drame koja se odigrala pre tri dana, kada je njegov sin Darijan Mandić (39) priveden, kantautor Oliver Mandić (66) se oglasio i rekao da nije upućen u porodična dešavanja.

On se prije nekoliko godina zbog gužve i gradske vreve preselio na imanje koje je u njegovom vlasništvu na Tari.

- Molim? Ja nisam u zemlji, a i ne oglašavam se u medijima. Nisam upućen u dešavanja. Zaista ne znam šta se desilo i ne zanima me - rekao je Mandić za portal Nova.rs.

Podsjetimo, Darijan je u petak popodne iz stana na Voždovcu priveden u policijsku stanicu, nakon što je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Iako mu je prethodno određen pritvor do 48 časova i izrečena mjera zabrane prilaska i komunikacije sa majkom, mlađi Mandić je pušten na slobodu nakon saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Mirjana je prema riječima izvora, pozvala policiju i rekla da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i prijeti da će je prebiti, te da je ona veoma uplašena.

Kada je policijska patrola stigla u njihov stan, ona nije željela da komunicira sa njima, a Darijan je počeo da ih vrijeđa i nasrće na njih, zbog čega su mu i stavljene lisice na ruke, tačnije zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.