Ludilo u Italiji

Otac igrača Đenove razlupao trening-kamp Rome, uhapsili ga, fudbaler ga se odrekao

12:21, 19.05.2021.
Izvor: Telegraf.rs
Đanluka Skamaka, 22-godišnji fudbaler Đenove koji je na pozajmici iz Sasuola, doživio je veliku neprijatnost pošto je njegov otac upao u trening-kamp Rome s bejzbol palicom i uništio je inventar.

Najprije je razbio prozore nekoliko automobila koji su bili na parkingu, a zatim je oštetio i kip vučice koji stoji usred kampa kao simbol Rome.

U momentu ludila Skamakin otac je krenuo i prema terenu, gdje su u tom momentu igrale mlađe kategorije Rome. Svi su se uplašili pomahnitalog Skamake seniora, ali je policija uspjela da ga savlada.

Sam fudbaler se oglasio na društvenim mrežama i ističe da je potresen, ali je istakao da se ograđuje svog oca, kao i da ga ne smatra članom porodice.

Potreslo me je kad sam pročitao što se dogodilo. Ne mogu to da objasni - rekao je Scamca za talijanske medije i nastavio:

Bolno mi je uopšte i da pričam o tome, ali možda ću morati. Moj otac ne živi s mojom majkom već dugo. Nisu razvedeni jer nikad nisu ni bili vjenčani. Odrastao sam uz majku i sestru i one su moja jedina porodica.

S ocem sam se ponekad sretao, ali jedva da smo se viđali. Volio bih priču o porodici da zadržim za sebe i tražim da to poštujete. Samo ću reći da moj otac nije imao ništa s mojom karijerom. Žao mi je i šokiran sam onim što se dogodilo, ali ja sa svojim ocem nemam nikakve veze - rekao je Skamaka.