U čamcu

Ovo je posljednji selfi sa Gruom, nastao nekoliko minuta pred njegovu smrt

20:45, 10.09.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče popodne tokom vožnje kajta na Dunavu u Zemunu. Poznatom muzičaru pokušali su da pomognu prijatelji s kojima je bio u društvu.Reper će biti sahranjen u četvrtak na groblju Orlovača.

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

"Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov", rekao je za Telegraf.rs očevidac.

Na društvenim mrežama osvanula je slika na kojoj se vide četvorica mladića u društvu repera, kako nasmijani poziraju, a koja je nastala neposredno pred reperovu smrt.

"Bila mi je čast da je u našoj gripu za kajt neko ko je idol iz djetinjstva i čovjek koji daje primjer kako se uživa u životu. Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru. U sekundi se sve okrenulo, reagovali smo najbolje moguće, dali sve od sebe, ali sudbina je bila jača od naše volje. Počivaj u miru, legendo", napisao je Bane.