Buran razvod na estradi

Rasta se sveti Ani Nikolić nakon razvoda

15:07, 16.12.2018.
Izvor: avaz
Thumbnail
Stefan Đurić Rasta osim što još uvijek nije potpisao papire za sporazumni raskid braka sa Anom Nikolić, reper je prekinuo saradnju i sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom.

"Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pjesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom" objašnjava izvor blizak ovom paru za Svet i dodaje:

"Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da viđa kćerku kad god je htio. Umjesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentaciju od 2.000 eura mjesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve", tvrdi Izvor.

Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su da Rasta već mjesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila.