Uhapšen

Rasta zbog problema sa drogom rastjerao saradnike

08:40, 08.10.2020.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Stefana Đurića Rastu su prije nekoliko mjeseci zbog droge napustili pojedini radnici. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ljudi koji su dugo radili za njega, prije svega obezbjeđenje, vozači, ali i bebisiterke, pobjegli su glavom bez obzira jer nisu mogli da podnesu njegovu torturu.

Jedan od njegovih bivših zaposlenih je u razgovoru za Kurir otkrio kako se reper ponašao prema njima i zašto je riješio da da otkaz.

- Rasta je oduvijek volio da puši marihuanu i zna se da je to javno propagirao. Niko mu se od nas zaposlenih nije miješao u to. Međutim, dešavalo se da kad pretjera u poslu i konzumiranju tih opojnih supstanci, bude nesnosan i da nas opterećuje i vrijeđa bez ikakvog razloga. Ponekad bi mu smetalo i što smo došli na posao. Naravno, on to nikad nije rekao, ali je svojom nervozom i promjenom raspoloženja to pokazivao. U stanu se uvijek osjećalo na marihuanu, ali nam to nije smetalo, nekako smo se navikli. Ja sam u nekoliko navrata pokušao da mu ukažem na to da ti opijati loše utiču na njega, ali nije želio da me sasluša, niti se obazirao na moje riječi - kaže naš sagovornik, koji je repera napustio početkom marta, ali je insistirao na anonimnosti.

Ali to nije sve. I dadilja je imala neprijatnosti s njim. - Ta djevojka je maltene od rođenja njegove i Anine kćerke radila kod Raste. Bila je veoma vezana za djevojčicu, kao i ona za nju. Rasta je to znao i bio je fin prema dadilji, ali ona nije mogla da podnese to što je stan konstantno bio pun dima od marihuane. Čak je i soba u kojoj je spavala sva mirisala na "travu". Djevojka je imala problem s astmom i rekla je Rasti da se guši od dima, ali on nije mario za to, nego je nastavio i dalje po svom. Onda se njoj to smučilo i prije nekoliko mjeseci je dala otkaz - ispričao je reperov bivši radnik.

Thumbnail

Podsjetimo, Rasta je uhapšen u petak zbog posjedovanja narkotika. Policija je kod njega pronašla nekoliko paketića marihuane, a kod njegovog prijatelja manju količinu kokaina. Odmah je izdat nalog za pretres Rastinog stana, gdje su policajci otkrili kilogram skanka. Zbog toga su obojica dobili po 48 sati zadržavanja u pritvoru, koji im je u nedjelju produžen za još 30 dana. Više javno tužilaštvo tereti Stefana Đurića da se bavio trgovinom drogom, to jest prodajom droge, što je Rasta negirao kod sudije kada je davao iskaz.