Razvod Cecinog dečka nije bio lak: Bogdan teško podnio rastanak od misice

10:42, 18.01.2021.
Bogdan Srejović (38), novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (47) prje veze sa balkasnkom zvijezdom vodio je uzbudljiv ljubavni život.

Međutim, iako, kako Kurir saznaje, važi za zavodnika, on je teško podnio razvod od bivše Mis Vojvodine Zorane Tasovac, koja je već četiri godine u stabilnoj vezi sa pjevačem Sašom Kovačevićem.

Njihova zajednica trajala je svega nekoliko mjeseci, ali je na Cecinog izabranika njen krah ostavila ozbiljne emotivne posljedice, kažu njegovi prijatelji iz rodnog Kragujevca.

Prema riječima sagovornika, bliskog menadžeru u ugostiteljstvu, on pune tri godine nije mogao da se oporavi od razlaza od misice. Iako su u brak uplovili iz velike ljubavi, ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo zbog čestih razmirice, a svakodnevne svađe su dovele do toga da su stavili tačku na svoj brak. Oboje su krenuli svojim putevima, a jedino što ih spaja jeste bezuslovna ljubav i briga koju gaje prema ćerki.

I Bogdan i Zorana su posvijećeni roditelji, ali su svoj život nastavili sa različitim partnerima. Bogdan je prije Ražnatovićke imao veze, dok je Zorana sreću pronašla kraj Kovačevića za kojeg će, ove godine ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna i da se uda. Zorana i Bogdan su popravili svoje odnose i sada odlično funkcionišu, druže se, izlaze zajedno po prestoničkim restoranima sa njenim dečkom, a u prilog tome svjedoči i fotografija koju je Srejović postavio na Instagram na kojoj su svi zajedno u Sašinom restoranu. Njemu nije smetalo ni što mu bivša žena sjedi dečku u krilu i to tik do njega. Sa druge strane, da je i Bogdan pronašao svoju sreću kraj Cece svjedoče njihovi zajednički prijatelji, ali i to što su non-stop zajedno.

Oni već planiraju ljetovanje, i ne obaziru se na zlurade komentare o njihovoj vezi. Ražnatovićeva je posljednjih godina svoj ljubavni život brižljivo čuvala daleko od očiju javnosti, a otkako je predstavila novog izabranika često odlazi u restoran na Novom Beogradu gdje je njen Bogdan menadžer. Dobro upućeni u njihov odnos kažu da se odlično slažu i da je Ceci nova ljubav donijela elan, piše Kurir,