Pjevačica

Razvodi se nakon 11 godina braka: Tanja Savić ništa više neće da ima sa mužem

09:26, 10.08.2020.
Izvor: informer
Thumbnail
Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju, a sada je najavila da će zatražiti razvod braka.

Tanja sinove nije vidjela od aprila ove godine, a kako je navela Dušan joj posljednjih dana brani i da ih čuje telefonom. Zbog toga je pjevačica spremna da podnese zahtjev za razvod braka.

– Logično je da ću tražiti razvod braka. Razumite me da neću više ništa da imam sa takvim čovjekom. Sada na sve načine pokušavam da vratim svoju djecu u Srbiju, jer nemam drugi način da dođem do njih – rekla je Tanja za Informer.

– Sa sinovima sam u početku komunicirala preko Vibera, ali već pet dana mi muž ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da vjerujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan, da misli da su djeca samo njegova. Ne smije tako da se ponaša, ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gdje ženu najviše boli, a u mom slučaju, to su djeca – dodala je pjevačica.