Komentari na društvenim mrežama

Rusi napali Gagu: Vratili smo Krim vratićemo i Kupera

08:42, 19.07.2019.
Thumbnail
Pjevačica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper već mjesecima unazad ne prestaju da pune naslove svjetskih i domaćih medija, a sada Rusi spremaju "osvetu" pjevačici.

Smatraju da je upravo ona kriva za razlaz Kupera i njegove supruge Irine Šajk. Obožavaoci ruske manekenke zasuli su pjevačicinu objavu na Instagramu brojnim komentarima na ćirilici, piše Dejli Mejl.

Svoje ciljeve poredili su sa Drugim svjetskim ratom i Krimom, pa je jedan od najupečatljivijih komentara definitivno: "Vratili smo Krim vratićemo i Kupera".

"Nemam pojma kako sam završio na ovoj stranici, i šta tu tražim, ali Rusi su tu, pa sam i ja", šaljivo je opisao drugi korisnik Instagrama.

Iako su se već dodatno zbližili na zajedničkom snimanju filma, strasti su se najviše uzburkale nakon nastupa Lejdi Gage i Kupera na dodijeli Oskara, kada su bili previše intimni tokom izvođenja pjesme "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena", u kojem su igrali, prenosi Net.hr.

Poslije toga krenule su razne glasine da su slavni glumac i pjevačica definitivno u vezi, a spekulisalo se i da je Gaga trudna sa Bredlijem, što je dovelo do konačnog prekida između njega i Irine.