Američka glumica

Šeron Stoun o svjetskim liderima: Putina poštujem, Trampa prezirem

08:00, 15.01.2020.
Izvor: Sputnjik
Holivudska zvijezda Šeron Stoun dobila je u Berlinu nagradu "Žena godine" koju dodijeljuje njemački magazin "Dži-kju".

U intervjuu za njemačko izdanje "Dži-kjua" ona je izrazila poštovanje prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i prezir prema američkom lideru Donaldu Trampu.

Američka glumica Šeron Stoun odala je priznanje ruskom lideru Vladimiru Putinu i ukazala na njegove razlike u odnosu na američkog predsjednika Donalda Trampa.

Ona je rekla da misli da je Putin jak lider na svoj način, dodajući da ne bi voljela da bude njen predsjednik, ali da joj ne smeta način na koji vodi Rusiju.

Glumica je rekla da su sa njene tačke gledišta Tramp i Putin veoma različiti. Dok predsjednikom SAD manipulišu lideri drugih država, Putin vodi svoju zemlju u njenom najboljem interesu.

Prema njenim riječima, Tramp i dalje želi da bude drugačiji predsjednik i sasvim je neprimjereno da predsjednik SAD bude pod istragom zato što ga je izmanipulisala druga globalna sila.

Ona je rekla da ne vjeruje da će Tramp ponovo biti izabran za predsjednika, uz opasku da je osnivačka ideja SAD bila da su svi ljudi jednaki, što nije u skladu sa Trampovom politikom.