Živi kao podstanar

Slađa Delibašić progovorila o razvodu sa Đoletom Đoganijem

22:50, 22.09.2020.
Izvor: Kurir
Slađana Slađa Delibašić je tokom devedesetih bila velika muzička zvijezda, a danas se rijetko pojavljuje u medijima. Ona je objasnila i zašto je nema.

"Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, kćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad pjeva. I u vrijeme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci", rekla je Slađa u intervjuu za Kurir.

Na pitanje od čega živi, odgovorila je:

"I dalje od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student", navela je ona.

"Više nisam lakovjerna, ne padam na muške priče. Nemam strpljena da započinjem romansu. Sve me umorilo. Život me je naučio da nema pravih muškaraca", navela je Slađa, pa otkrila kakav muškarac je po njenim mjerilima:

"Stamen, stariji i slobodan. Eto, meni se sve i svašta izdešavalo s muškarcima i nekako uvijek imam neke ljubomore likove sa kojima budem dugo, ali se završi katastrofalno. Vaspitana sam tako da je muškarac glava u kući. Danas je to teško naći", navela je ona.

Na pitanje da li joj je žao što si se uopšte razvela od Đoleta, rekla je:

"Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni Bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvijek nešto iskrsne", priznaja Slađa.