Tanja Savić alarmirala policiju: Muž odveo djecu u Australiju

13:30, 10.08.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Pjevačica Tanja Savić je nakon poteza njenog muža Dušana Jovančevića da joj uskrati svaki kontakt sa sinovima koje je odveo u Australiju, odlučila da sve prijavi policiji.

Tanja već nekoliko mjeseci, tačnije od aprila prolazi kroz agoniju zbog poteza svog muža, a sada je odlučila i da se oglasi za medije i otkrila kakvi u njeni dalji planovi.

- Jako mi je teško bez djece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon, ili sam čak i blokirana - rekla je Tanja za TelegrafJETSET.

Pjevačica je ispričala da je zbog svega morala da alarmira našu policiju, ali i državne organe u Australiji, gdje se trenutno nalaze njeni sinovi.

- Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone. Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju djecu - istakla je ona.

Podsjetimo, Tanjin muž je u aprilu odveo njihove sinove za Australiju, a sada pokušava i da potpuno prekine kontakt između majke i sinova.

Tanja se o ovome već oglašavala putem društvenih mreža, a mnogobrojne koleginice  su joj odmah pružile i javnu podršku.