Milić Vukašinović

Vodio je buran život, bio na rubu egzistencije, a onda je pokrenuo vlastiti biznis

22:30, 16.04.2021.
Izvor: Blic
Roker Milić Vukašinović danas slavi 71. rođendan.

Poznat po burnom životu, pisalo se i da je bio na rubu egzistencije, a prošle godine muzičar je riješio da pokrene sopstveni biznis.

Naime, on je sa suprugom Suzanom otvorio prodavnicu kućne hemije.

Kako je tada rekao, za taj potez je najviše bila zaslužna njegova supruga Suzana, dok se ranije naširoko pisalo o njihovoj borbi za egzistenciju.

– To se davno pisalo, da sam na rubu egzistencije, kada sam propio milion i po evra u svom bludnom životu. Ipak sam doktor za rokernol. Čovek je najnormalniji kada je na rubu egzistencije, veliki novac kvari ljude – rekao je Milić Vukašinović jednom prilikom, pa je otkrio kako je sa ženom prelomio da započnu biznis u centru srpske prestonice, na Zelenom vencu.

– To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cijenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju. Bilo je otvaranje, super je sve krenulo. Tek je prvi dan, ljudi treba da se naviknu da je tu nova prodavnica hemije – rekao je Milić kada je sa suprugom otvorio prodavnicu, i dodao da je u biznis bilo potrebno da se uloži oko 3.000 evra, ali je sa suprugom uspio da se snađe za start biznisa, prenosi Blic.

– Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo – istakao je tada Vukašinović.