Privatni nastup

Bijons zasjenila vjenčanje od 100 miliona dolara

07:21, 20.12.2018.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Bijonse je bila angažovana da održi privatni nastup za mladence u odmaralištu u kome noćenje košta 1.000 dolara, a svi su pričali o njenoj haljini.

Vjenčanju su prisustvovali poznati svjetski zvaničnici, a lista gostiju je ličila više na dodelu Oskara nego li na obično venčanje. Vjenčanje Iše, ćerke milijardera Mukeša Ambanija, okupilo je mnogo poznatih ličnosti, a za skoro nedelju dana koliko je trajala cijela ceremonija, potrošeno je oko 100 miliona dolara.

Zvijezda događaja bila je Bijonse koja je bila odjevena u tradicionalnu indijsku nošnju. Ona je doputovala sa svojom majkom i nastupala 45 minuta tokom kojih je otpevala svoje najveće hitove.

Njenu haljinu za ovu priliku potpisuje Abu Jani Sandeep Khosla, a reč je o crvenoj svilenoj haljini ukrašenoj zlatnim ornamentima, visokim prorezom na nozi i naglašenim dekolteom sa providnim tilom preko. Diva je ukombinovala mrežaste čarape uz haljinu i dosta bogatog nakita, zlatnu krunu i minđuše.

Ona je na svom Instagram profilu podijelila bumerang sa nastupa na kome je nosila prepoznatljiv zlatni kombinezon, duboke čizme sa visokim potpeticama i par plesača.