Melanija očarala Indiju: Moćnim detaljem dokazala koliko ima stila

16:34, 24.02.2020.
Izvor: Blic
Američkom predsjedniku i prvoj damu SAD Donaldu i Melaniju Tramp priređen je danas u Zapadnoj Indiji spektakularan doček na stadionu pred 100 hiljada ljudi.

Na Tviteru se ovakav doček opisuje kao "velika žurka za Trampa".

A sto će voda proteći Indijskim okeanom, ali nešto se neće promijeniti – broj ljudi koji i danas dok se prvi mandat Trampa bliži kraju, oštro kritikuju prvog čovjeka Amerike.

Zato mu poručuju da i ostane u Indiji gdje ga je indijski premijer Narenda Modi srdačno dočekao – i njega i njegovu porodicu jer kad su Tramp i politika u pitanju, to jeste porodična stvar do nivoa rijalitija.

Melanija Tramp podiže modni nivo tog rijalitija, u kojem je Tramp specijalno za posjetu Indiju promijenio kravatu pa se odrekao omiljene u crvenoj boji i stavio drečavo žutu kravatu koja nosi sljedeću simboliku: mladost, nadu i sreću!

A zamislite simbolika crvene kravate koju američki predsjednik najčešće nosi jeste dvosmislena jer označava i ljubav i ljutnju i hrabrost i opasnost, a može da ima i seksualnu konotaciju.

Sve u svemu, žuta boja je bolje rješenje.

Kada je Melanija u pitanju, tu nema ni dobrog ni lošeg rješenja jer ona neumorno promoviše "dobru modu", a danas je možda i najjače do sada pokazala koliko ima stila jer je u čast domaćina Indije na bijelo djelo stavila maramu sa tradicionalnim indijskim motivima.

Poznate dame koje za posjete stranim državama biraju poprilično upadljive tradicionalne kostime treba da pogledaju Melaniju – poštovanje i dobar ukus mogu da se pokažu i na diskretan način.

A kada smo kod "dobrog" ukusa, vratite se na video sa početka teksta – u njemu ćete vidjeti i Ivanku Tramp. Naravno da je kćerka Donalda Trampa krenula na put u Indiju. Kao visoki član očeve administracije ide na većinu službenih putovanja ispred Bijele kuće, prenosi Žena Blic.

Samo još kada bi poput Melanije znala tajne dobrog stila. Ali ne očekujemo da će od maćehe potražiti savjet. Javna je tajna da se među njima vodi tihi rat.