Prognoza za znakove Zodijaka

Dnevni horoskop za 18. jun

15:43, 18.06.2021.
Izvor: mondo
Djevica pravi veliku grešku, Lav bi bilo bolje da izbjegne jedan susret, Rak srlja, a vi?

Ovan

Skloni ste kompromisu. Ne osjećate se baš najbolje danas. Budite otvoreni za svaku saradnju i ako niste motivisani da radite.

Bik

Neka ženska osoba može da vam pomogne na poslu. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa drugima iako možete da budete nervozni popodne. Nesigurni ste u svoje potencijale pa je potrebno da vam drugi ukažu na njih.

Blizanci

Veoma ste romantični ako ste u vezi. Nemojte previše emotivno da reagujete za svaku sitnicu. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

Rak

Razmislite kako može da pomognete nekoj bliskoj osobi koja traži pomoć od vas. Nije vam lako da zadobijete pažnju partnera. Ako niste zauzeti ne brzajte sa odlukom da uletite u neku ljubavnu vezu.

Lav

Lako dolazite do dogovora sa drugima. Probajte da izbjegnete susret sa osobom sa kojom ne možete da sarađujete. Dan je odličan za sređivanje dokumentacije.

Djevica

Bilo bi dobro da ne trošite novac na sve stvari koje vam nisu veoma potrebne. Budite promišljeni i razmislite dobro o svojim poslovnim koracima. Previše se brinete o drugima. Stavite svoje potrebe na prvo mjesto.

Vaga

Imate dobru priliku da napredujete na poslu i to zahvaljujući svojim idejama, bez obzira na to koliko prepreka da vam postave. Odlično ste raspoloženi i danas sam sve ide od ruke.

Škorpija

Imate utisak da vas drugi ne razumiju na način na koji vi to želite. To može prilično da vas nervira. Oslonite se na svoje sposobnosti i ne obraćajte pažnju na druge ljude, nego se držite svog plana rada.

Strijelac

Niste sigurni šta tačno partner osjeća prema vama. Slobodni, imate prevelika očekivanja od drugih ljudi. Ne zapostavljajte prijatelje zbog privatnog života.

Jarac

Napeti ste zbog posla. Treba da budete racionalniji da biste na kraju dana bili zadovoljni postignutim rezultatima. Usporite se i budite temeljni.

Vodolija

Provjerite sve obaveze na početku dana. Spremite se na iznenađenja. Ne prihvatate lako tuđe mišljenje o poslu, ali možda nečije ideje nisu tako loše, možete da napravite kompromis.

Ribe

Potrebna vam je podrška bliskih ljudi u vezi sa promjenama koje želite da napravite. Nije vam lako jer ste preumorni i nemate dovoljno energije. Ne zapostavljajte ipak svoje zdravlje, da bi ste uspjeli u ostvarenju ciljeva.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Mondo.ba