Napravio ugovor

Hit poruka djevojci - "Tokom Eura poruke šalji na poluvremenu samo, tokom penala STROGO zabranjeno"

15:35, 17.06.2021.
Izvor: Agencije
Džordža Holmes iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je predočio dečko Džol povodom evropskog prvenstva u fudbalu.

- Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka u susret Evropskom prvenstvu u fudbalu - napisala je uz video koji je lajkalo skoro 50.000 ljudi.

Uvedeni su novi uslovi, kazala je.

- Ovaj mail pišem kao dokument s uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedjelje 11. jula. Sad ću navesti vaše uslove i odredbe - započeo je muškarac pismo koje je nasmijalo mnoge.

Pravila su, između ostalog, uključivala da neće biti "interakcije s mobilnim telefonom", osim ako je on ne nazove da joj kaže "da se fudbal vraća kući".

Drugo pravilo glasi da ga nikad ne smije pitati kad se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u pabu. Klauzula tri joj ipak dopušta da nazove dečka kada je riječ o hitnim slučajevima. 

Poruke mu može slati samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova "puna pažnja mora biti usmjerena na igru". Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno.

Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje uzrokovano igrom ne smije shvatiti lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholiziranom stanju. 

- Ako vjerujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi prijedlog, možete nazvati ili ugovoriti sastanak licem u lice kad god je to prikladno za vas. Hvala vam -  završio je dokument.