Novac namirišu na kilometar

Na ova tri horoskopska znaka se pare prosto lijepe

07:35, 17.10.2019.
Izvor: Alo
Thumbnail
Ako pitate ova tri znaka, oni znaju da namirišu novac na kilometar i da od njega naprave gomilu svežnjeva novčanica kojima povremeno vole da se hlade, kao uz pomoć lepeze.

Bik

Bikovi su materijalisti i vole udobnost. Oni prvo vole sebe, pa novac, a ovo ostalo može da sačeka. Iz ljubavi prema uspjehu i lagodnom životu u stanju su da se trude do neslućenih razmjera kako bi uspjeli i napravili ozbiljan novac. On im je snažan motiv da se još više zalažu na poslovnom planu. S obzirom da ovim znakom vlada Venera njegova očekivanja su realna i uvijek se trudi da ih ostvari. Ono što je dobra njihova strana je što dijele ono što dobiju sa dragim ljudima.

Strijelac

Strijelčevi vole da gađaju u metu koja je u obliku evra. Strijelac je entuzijasta i kao takav on je spreman na sve ili ništa. Zbog sklonosti da rizikuje ima ogromnu šansu da napravi dobar biznis, a samim tim veliki račun u banci. Pošto je Strijelac vatreni znak boriće se do kraja za ono što želi.

Jarac

Jarac je vrijedan, strpljiv i ambiciozan. Njega će jedino dugogodišnji trud odvesti do miliončeta. Njima je uspjeh ispisan na čelu, ali moraju da upregnu svoje životne kočije u protivnom mogu da se slikaju i da zaborave na egzotična potovanja, luksuz i lagodan život.